Over ons

PVC2DayOver ons

In 1998 ben ik gestart als vloerenlegger. Via een korte cursus door Hans van Mierlo bij het hout en meubileringscollege heb ik het vak van laminaatlegger geleerd.  Ik heb enkele jaren laminaat geplaatst voor diverse filialen van Carpet Land(tegenwoordig CarpetRight) waarbij ik gemiddeld zo’n 200m2 laminaat per week plaatste. Ik heb in die tijd dus een ruime ervaring opgedaan

In die tijd moesten alle panelen nog verlijmd worden waardoor het leggen van een laminaatvloer een stuk arbeidsintensiever was dan nu. Nadat Quickstep de eerste click vloer introduceerde werd het leggen van een laminaatvloer een stuk sneller en minder arbeidsintensief.

Ook ben ik in deze periode mij gaan verdiepen in het renoveren of restylen van trappen. Een mooi product wat gebruikt maakt van overzet treden waarmee je in één dag een compleet andere trap hebt.

Enkele jaren geleden heb ook ik de overstap naar PVC vloeren gemaakt. Ondanks dat laminaat nog weinig heeft ingeleverd aan populatiteit is PVC sterk in opmars. PVC vloeren worden al vele jaren gebruikt in winkels en bedrijfspanden, maar sinds enkele jaren ook steeds meer in woningen.

 

Ik heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd in het plaatsen van laminaat, PVC en traprenovatie. Sinds 1998 heb ik vele tevreden klanten mogen voorzien van een nieuwe vloer of trap, waarbij mijn focus altijd gelegen heeft in het afleveren van kwaliteit.

Omdat ik ervaren heb dat verkopers die zelf geen enkele vloer gelegd hebben toch niet altijd het allerbeste advies gevenbianca heb ik besloten zelf vloeren te gaan verkopen. Op deze manier kan ik elke klant een goed advies geven, en door de vloer zelf te plaatsen een goed en mooi eind resultaat garanderen.

Samen met mijn steun en toeverlaat, Bianca hebben wij Pvc2Day gestart en werken wij samen aan uw vloer.

Bij PVC2Day ontvangt u een goed en eerlijk advies, verkopen wij uitsluitend vloeren van uitstekende kwaliteit en worden al onze vloeren door mij zelf gelegd waardoor elke klant een tevreden klant zal zijn.

Post your comments here