Afwerking en onderhoud

PVC2DayCollectieAfwerking en onderhoud

Pvc2Day levert ook alle producten welke nodig zijn voor een nette en complete afwerking van uw PVC of laminaatvloer. Denk hierbij oa aan randafwerking in de vorm van plinten, strips en profielen voor overgangen naar andere vloeren of bijvoorbeeld een trap. Daarnaast hebben we droogloop en schoonloop matten in ons assortiment van oa Coral. Tot slot kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reinigingsproducten, meubelviltjes en dergelijke.

 

Plakplinten

Plakplinten

Plakplinten verkrijgbaar vele kleuren passend bij uw PVC of laminaatvloer.

€ 3,95 per stuk (2,4m)

 

 

 

Overzetplint Pvc2Day

Overzetplint Pvc2Day

Overzetplinten worden geplaatst op een grondlat. Achter de overzetplint is een kleine ruimte voor het plaatsen van een kabel.

Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de plakplinten
Overzetplint € 7,00 per stuk (2,4m)
Grondlat  € 2,00 per stuk
Hoek en eindstukjes € 1,75 per stuk

 

 

MDF Plint

MDF Plint

De MDF plint is verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Van stijlvol strak tot Sierlijk Coloniaal. In hoogtes varierend van 6 tot 12 cm en diktes van 12 tot 18 mm. Leverbaar in gegrond wit of afgelakt in een RAL kleur naar keuze.

 

Voor prijzen van de MDF plint kunt u contact met ons opnemen

 

 

Diverse aluminium afwerkingsprofielen. Platte overgangsstrips, schuin aflopende strips of hoekprofielen in diverse hoogtes.

overgangsprofiel-8mmOvergangsprofiel voor vloeren met een hoogteverschil van 8mm. Voorzien van een zelfklevende laag om te plakken op het laminaat of PVC.

Leverbaar in zilver, goud, brons, zwart, staal en enkele houtdessins.

€ 16,50 per meter. Verkrijgbaar in 100 en 200 cm

 

overgangsprofiel-4mm

Overgangsprofiel voor vloeren met een hoogteverschil van 4mm. Voorzien van een zelfklevende laag om te plakken op het laminaat of PVC.

Leverbaar in zilver, goud, brons, zwart, staal en enkele houtdessins.

€ 15,– per meter. Verkrijgbaar in 100 en 200 cm

 

dilletatieprofielDilletatieprofiel. Deze wordt gebruikt om een uitzetvoeg af te dekken. Een uitzetvoeg(dilletatievoeg) is een voeg in het laminaat tussen twee vertrekken of bij zeer grote oppervakte of lengte waardoor de verschillende vloeren vrij kunnen werken t.o.v. elkaar.

Leverbaar in zilver, goud, brons, zwart, staal en enkele houtdessins
€ 15,– per meter. Verkrijgbaar in 100 en 200 cm

 

 

 

 

 

 

 

Droogloopmat Pvc2Day

Droogloopmat Pvc2Day

Droogloop en Schoonloopmatten in diverse kleuren. Verkrijgbaar van oa de merken Coral en Beautifloor. Op rol, af te snijden in elke gewenste maat of in voorgevormde matten met rubber rand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post your comments here